(script) window._wpemojiSettings = {"baseUrl":"https:\/\/s.w.org\/images\/core\/emoji\/13.1.0\/72x72\/","ext":".png","svgUrl":"https:\/\/s.w.org\/images\/core\/emoji\/13.1.0\/svg\/","svgExt":".svg","source":{"concatemoji":"https:\/\/www.boforsik.com\/wp-includes\/js\/wp-emoji-release.min.js?ver=5.9.3"}}; /*! This file is auto-generated */ !function(e,a,t){var n,r,o,i=a.createElement("canvas"),p=i.getContext&&i.getContext("2d");function s(e,t){var a=String.fromCharCode;p.clearRect(0,0,i.width,i.height),p.fillText(a.apply(this,e),0,0);e=i.toDataURL();return p.clearRect(0,0,i.width,i.height),p.fillText(a.apply(this,t),0,0),e===i.toDataURL()}function c(e){var t=a.createElement("script");t.src=e,t.defer=t.type="text/javascript",a.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(t)}for(o=Array("flag","emoji"),t.supports={everything:!0,everythingExceptFlag:!0},r=0;r(script) (script) (script) (script) (script) (script) (script) (script) jQuery(document).ready(function() { jQuery(window).load(function() { jQuery( '.fp-slides, .fp-thumbnail img' ).css( 'height', jQuery( '.fp-slides' ).height() ); jQuery('.fp-slides').cycle({ fx: 'fade', timeout: 3000, delay: 0, speed: 1000, next: '.fp-next', prev: '.fp-prev', pager: '.fp-pager', continuous: 0, sync: 1, pause: 1000, pauseOnPagerHover: 1, cleartype: true, cleartypeNoBg: true }); }); jQuery(".menus .children").addClass('sub-menu'); if ( jQuery(document).width() > 1023 ) jQuery(function(){ jQuery('ul.menus').superfish({ animation: {width:'show'}, autoArrows: false, dropShadows: false, speed: 200, delay: 800 }); }); jQuery('textarea[name="comment"]').each(function(){ jQuery(this).attr('name','3f75b'); }); });

Sammansättningen av det svenska laget för OS 2022: en kort analys

De olympiska spelen är drömmen för varje idrottare. Trots den svåra epidemiologiska situationen bör vinter-OS i Peking äga rum, vilket gör att vi med intresse kommer att följa hockeyturneringen först och främst. Tyvärr lät NHL inte sina spelare åka till OS och därför sjönk värdet på denna turnering förstås, men även utan NHL-spelare i Peking kommer det att finnas någon att följa. Så småningom började några lag tillkännage sina laguppställningar och vi bestämde oss för att presentera dig för de starkaste lagen i denna turnering. Nyligen demonterade vi sammansättningen av det finska landslaget, du kan läsa detta material här. Och idag är det dags för analysen av ett annat mycket starkt skandinaviskt lag. Du är på SportTalk-kanalen och vi presenterar dig för sammansättningen av det svenska laget inför kommande OS. Innan du tittar, glöm inte att prenumerera på oss, det kommer att bli intressant, låt oss gå!

MÅLKÖPARE

Lars Johansson (SKA, KHL)

Och vi börjar som vanligt med målvaktslinjen. Här representerar alla målvakter vårt KHL. Huvudmålvakt blir med största sannolikhet Lars Johansson från SKA. I KHL är han redan den femte säsongen, han brukade spela för Moskvas "armé". Johansson är nu KHL-ledare i räddningsprocent (93,2%) och säkerhetsfaktor (1,63). Av erfarenheten för det svenska landslaget har han bara en Euro Tour-match.

 

Adam Reideborn (CSKA, KHL)

Svenskarna och CSKA-målvakten Adam Reideborn körs. I vår liga är han redan den tredje säsongen, men nu delar han speltiden i CSKA med målvakten för det ryska landslaget Ivan Fedotov. Reideborn har en räddningsprocent på 90 % denna säsong med en säkerhetsfaktor på 2,37. Som en del av landslaget åkte han till förra VM, där han visade ett mycket självsäkert spel.

Magnus Hellberg (Sochi, KHL)

Magnus Hellberg fick ett samtal från Sotji. I KHL tillbringar han sin femte säsong, men hans prestation är helt klart långt ifrån idealisk på grund av inte det starkaste spelet i hela laget. I genomsnitt släpper Hellberg in 2,5 mål per match, vilket motsvarar nästan 92 % av skotten. Som en del av landslaget gick han till VM 2018, varifrån han tog med sig en guldmedalj.

KRÄNGARE

Joakim Nordström, Lukas Wallmark (båda - CSKA, KHL)

När det gäller forwards, här representeras KHL av endast två forwards, båda från CSKA. Juakim Nordström är i vår liga för första säsongen, och vid ett tillfälle tog han till och med Stanley Cup. Nu har han bara 14 poäng på 27 matcher, han missade ganska mycket på grund av skada. Av erfarenhet i landslaget har han VM 2017. Hans sambo Luka Wallmark är också inne på sitt första år i CSKA och briljerar inte heller med prestationer, den här säsongen har han 19 poäng på 31 matcher, och av erfarenheten av att spela i vuxenlaget har han bara Eurotour för 6 år sedan.

Jacob de la Rose, Linus Johansson, Gustav Rydahl (alla - Ferjestad, Sverige)

Den största landningen representerar det inhemska svenska mästerskapet. Ferjestad expedierade Jacob de la Rose. Du kanske minns honom från att spela för Montreal och St. Louis, och den här säsongen i sitt hemland har han 14 poäng på 36 matcher. Av erfarenheten i landslaget, bara VM 2018. Hans sambo Linus Johansson tillbringade förra säsongen i Sotji och Neftekhimik, och nu kaptener i Ferjestad, med 20 poäng på 33 matcher. Han spelade för landslaget endast på Eurotour. Gustav Rydal har tillbringat hela sin karriär i Sverige och är inne på sin femte säsong med Ferjestad. På grund av sina 24 poäng på 34 matcher och endast 8 matcher i karriären för landslaget.

Max Friberg (Frölunda), Dennis Everberg (Rögle), Pontus Holmberg (Väksjö), Frederik Olofsson (Oskarshamn), hela Sverige

Frölunda representeras av Max Friberg. Han försökte spela i NHL, men nu har han spelat hemma för den femte säsongen. Nu har han 17 poäng på 28 matcher och erfarenheten från senaste VM. Dennis Everberg representerar Rogle, men du kanske kommer ihåg honom från att spela för Avangard och Neftekhimik. Nu har han 21 poäng på 32 matcher, han gick förra OS, och han har även två världsmästerskapsguld. Pontus Holmberg fick ett samtal från Vyakshö. Den 22-årige forwarden har draftats av Toronto men har inga planer på att lämna ännu. Den här säsongen har han 28 poäng på 34 matcher, samt erfarenhet från senaste VM. Oskarshamn representeras av Frederik Olofsson. Den här säsongen har han 35 poäng på 36 matcher och bara några landskamper i de senaste EuroTours.

Karl Klingberg, Anton Lander (båda Zug), Matthias Brome (Davos), Daniel Brodin (Friborg-Gotteron), Markus Krüger (Zürich), alla - Schweiz

Resten av anfallarna representerar, som i fallet med det finska landslaget, överraskande Swiss League. Klubben "Zug" representeras av två forwards. Karl Klingberg var en gång till och med en säsong i Torpedo, och nu har han 29 poäng på 39 matcher. Han gick förresten till senaste OS. Hans partner Anton Lander tog Gagarin Cup med Ak Bars, och har nu 29 poäng på 34 matcher. Han gick också till de senaste OS och 2019 års världscup. Matthias Brome spelar för Davos och har redan gjort 38 poäng på 32 matcher den här säsongen. I landslagets tröja spelade han bara på Eurotour. Daniel Brodin tillbringar den här säsongen i laget Fribourg-Gotteron och har hittills gjort 18 poäng på 38 matcher. Av erfarenhet i landslaget endast Eurotour. Men Markus Kruger från Zürich har rik erfarenhet. Han åkte också till OS i Sotji och 4 världsmästerskap, och den här säsongen har han redan gjort 27 poäng på 43 matcher.

FÖRSVARARE

Lukas Bengtsson (Dynamo Mn), Oskar Fantenberg (SKA), Linus Hultström (Metallurg), Theodor Lennström (Torpedo), Philip Holm (Jokerit), alla - KHL

Av försvarsspelarna representeras vårt KHL av 5 backar samtidigt. Lukas Bengtsson från Dynamo Minsk spelar redan för tredje säsongen stadigt i vår liga, med 19 poäng på 42 matcher med en användbarhet "-9". Av erfarenhet i landslaget endast Eurotour. Oscar Fantenberg från SKA har också bara Eurotour och VM 2016 av erfarenheten i landslaget. Den här säsongen har han 5 poäng på 33 matcher med +5 nytta. Metallurgspelaren Linus Hultström har nästan noll erfarenhet, men i klubben har han 28 poäng på 48 matcher, men med en nytta på "-2". På grund av positiva tester för coronavirus hos två försvarsspelare blev Theodor Lennström från Torped och Philip Holm från Jokerit akut kallade till landslaget. Nizhny Novgorod-spelaren är i vår liga bara för den första säsongen, men han har 27 poäng på 40 matcher med en nytta på "-8", med det bästa året i karriären. Sanning, i landslagets tröja har han inte en enda match alls. När det gäller Holm har han 25 poäng på 39 matcher med Jokerit och -1 utility, vilket potentiellt går till karriärens bästa säsong också. Han spelade för landslaget vid världscuperna 2017 och 2019.

Christian Folin (Frölunda), Jonathan Pudas (Skellefteå), båda från Sverige

Det inhemska svenska mästerskapet representeras av tre försvarare. Frölunda skickade Christian Folin, den här säsongen har han 13 poäng på 34 matcher med +2 nytta, och för vuxenlaget endast 2 matcher i karriären. Skellefteo presenteras av Jonathan Pudas. Förra säsongen såg du honom på Jokerit och nu har han 38 poäng på 34 matcher med +14 nytta.

Henrik Thommernes (Geneva-Servette, Schweiz)

Inte utan företrädare för Schweiz och i försvararnas led. Genève-Servette-klubben representeras av Henrik Thommernes, han har spelat utomlands för den femte säsongen och nu har han 49 poäng på 41 matcher, +6 nytta och en kaptenslapp. Han var för övrigt kapten för det svenska landslaget vid senaste VM.

Vänner, det här är sammansättningen av det svenska landslaget inför de kommande olympiska spelen. Som ni ser finns det inga självklara ledare och superpoängare här, men generellt sett ser Tre Krunur-laget ut som en seriös fighter om medaljer. Skriv förresten till oss i kommentarerna - vad väntar det svenska laget vid de kommande matcherna? Det ska bli intressant att läsa din åsikt. Och glöm inte att prenumerera på kanalen för att inte missa analysen av de nordamerikanska lagen för OS, som vi kommer att släppa mycket snart. Och med dig var SportTalk, vi får höra.